%>
Grenzeloos aan de slag met Euregionaal Onderwijs
17.03.21

De Provincie Limburg vindt het belangrijk dat leerlingen in het onderwijs zien hoe onmisbaar buurtalen en euregionale cultuuraspecten zijn. Daarom heeft de Provincie de subsidieregeling Euregionaal Onderwijs 2020-2021.

Onderwijsinstellingen kunnen met deze subsidieregeling steun van de Provincie krijgen om behaalde Goethe- of DELF-examens mee te financieren. Ook projecten die interculturele thema’s en geschiedenis toevoegen aan het bestaande curriculum komen in aanmerking. Onderwijspartners kunnen nog tot en met 31 juli 2021 aanspraak maken op de subsidieregeling.

Op het moment heeft de Provincie Limburg nog een mooi bedrag beschikbaar om een of meerdere projecten op het gebied van Euregionaal Onderwijs te steunen. Na het aflopen van de regeling in de zomer van 2021 steunt de Provincie nog steeds het Euregionaal Onderwijs, maar vanuit een andere rol. De Provincie zal agenderen en helpen bij de lobby waar het Euregionaal Onderwijs om vraagt en staat nog steeds in direct contact met de Expertgroep Euregionaal Onderwijs.

Meer informatie over de subsidie Euregionaal Onderwijs 2020-2021 is te vinden op limburg.nl. Daar staan alle subsidievoorwaarden op een rij.