Hoe ver kijk je als bedrijf over de grenzen heen? Qua afzetgebied voor je producten of diensten, welke economische kansen liggen er bij de buren? En welk arbeidspotentieel ligt er om de hoek? Zie geen grens, is het motto.

Jongeren die al vroeg hebben geleerd om grenzen te verleggen kunnen een welkome aanvulling zijn op je bedrijfsvoering. Zij kunnen deuren openen en taalbarrières slechten. Met hun kennis van de regio en cultuurverschillen kunnen zij gericht marketing en communicatie toepassen. Zodat er weer een hele nieuwe wereld voor je open gaat.

Euregio Onderwijs helpt niet alleen de jongeren maar wil ook een brug slaan richting het bedrijfsleven. We kunnen niet zonder elkaar, we moeten dit samen doen. Samen kunnen we verder komen. Dus maak je vacatures of stageplekken zichtbaar. En lever niet alleen een bijdrage aan de toekomst van onze jeugd maar ook aan de economische mogelijkheden voor je bedrijf. Vergroot je marktkansen in een internationaliserende omgeving. Gewoon, hier in Limburg

Video: Grenzeloos ondernemen